بازیافت فولاد
موضوع بازیافت فولاد و آهن یکی از دغدغه های نوین جامعه امروز محسوب میشود. میتوان گفت از فولاد در تمامی محصولات مورد نیاز در ابعاد مختلف بزرگ و کوچک استفاده میشود. در طول زندگی روزمره میتوانیم استفاده از فولاد را به چشم ببنیم مانند استفاده از فولاد در ابعاد بزرگ اتومبیل، اتوبوسرانی، ساختمان سازی و… و ابعاد کوچکتر مانند تولید برخی وسایل آشپزخانه، میزهای ادرای، دکوراسیون منازل و…. .
به علت استفاده مکرر و زیاد از فولاد و مشتقات آن موضوع استفاده مجدد از آن بسیار حائز اهمیت می باشد. از نظر هزینه و استفاده از منابع کشور بازیافت فولاد میتواند به هزینه های کشور و حفظ منایع کمک فراوان بکند.
حفظ محیط زیست, برای تمامی جوامع در همه جای کره زمین بسیار مهم می باشد و دانشمندان و فعالان در هر صنعت سعی بر آن دارند که برای تحقق این هدف تصمیمات مفید گرفته و اجرا کنند. صنعت فولاد نیز یکی از صنایعی می باشد که در این راستا تلاش های فراوانی کرده است و هم اکنون توان بازیافت فولاد را ممکن ساخته است.
این توانمندی در این صنعت کمک بسیار زیادی به اقتصاد جامعه میکند. ادامه ی این مطلب گردآوری شده توسط تیم آی تی بازرگانی پرشین آیرون می باشد که در اختیارشما قرار گرفه است، با ما همراه باشید.
فولاد، ماده ی صد درصد قابل بازیافت جهان
فرآیند بازیافت فولاد
بازیافت فولاد، دارای چهار مرحله می باشد :
در مرحله ی اول، باید ضایعات فلزی جمع آوری و انباشته شوند. به عنوان مثال : دوچرخه، اتومبیل، سینک ظرفشویی، باتری و … در کنار فولاد سفید.
در مرحله دوم، دستگاه های جداکننده در ابعاد غول آسا بکار گرفته میشوند.
مرحله سوم، مرحله پرس ضایعات و تکه کردن آن ها می باشد.انجام این کار برای قرار گیری بر روی کمربند دستگاه پرس کاری الزامی می باشد.
در مرحله چهارم، فروها از غیرفروها جدا می شوند (توسط میدان مغناطیسی)
مرحله پنجم با استفاده از فشار هوای داغ با دمایی در حدود ۵۵۰ درجهی سانتیگراد، مواد غیر فلزی مثل رنگ و چسب و… از این فلزات جدا میشوند و یک دستگاه مکش این ناخالصیها را مثل یک جاروبرقی از فلزات جدا میکند.
در مرحله ششم، که ذوب و خالص سازی نیز میگویند، ضایعات فلزی پس از عبور از مراحل گفته شده در کوره های بزرگ ذوب میشوند و در قالب ها ریخته شده و شکل های گوناگونی بدست می آید.
مرحله هفتم، هزینه ی بازیافت را نمایان میکند، با آن که هزینه ی بازیافت بالا می باشد ولی در مقایسه با مقدار مصرفی آن در فرآیند تولید فولاد خام اقتصادی تر است.به طوری کلی میتوان گفت که انرژی مصرفی در بازیافت 75% کمتر از انرژی مصرفی در تولید فولاد خام می باشد.
بازیافت آهن در جهان
استرالیا رکورددار بازیافت فولاد است آنها ۹۰% از فولاد خود را از بازیافت به دست میآورند.
با تولید هر تن فولاد از طریق بازیافت، ۱۱۳۰ کیلوگرم سنگ معدن آهن، ۶۳۰ کیلوگرم زغالسنگ و ۵۴ کیلوگرم سنگ آهک، ذخیره میشود.
در کشور ایران نیز بازیافت فولاد توسط روش های نوین انجام میشود.
تجهیزات بازیافت آهن
1)دستگاه های پرس
پرس عدل ساز
عمودی و افقی
پرس خودرو
پرس بریکت
2) پرس گیوتین
3) خردکن ها
4) جابه جایی و تفکیک قراضه
چنگک (اغلب دارای 5 شاخه می باشد با حجم حداقل 600 لیتر)
قرص مگنت (برداشت قراضه ی صلب و سنگین با بهکارگیری ژنراتور)
قیچی سوسماری (لوله، پروفیل، تیرآهن و …)
عوامل تاثیر گذار بر قیمت فولاد بازیافت شده
قیمت فلزات
میزان تقاضا
هزینه ی انرژی
هزینه ی تولید و …
فواید بازیافت آهن
سازگاری با محیط زیست
حفظ کیفیت فولاد
سادگی بازیافت
کاهش آلودگی های ضایعاتی
بازرگانی پرشین آیرون نماینده رسمی فروش کارخانه خاور صنعت هما می باشد. با تماس به کارشناسان فروش شرکت پرشین آیرون و اعلام مشخصات قیمت روز پروفیل سبک مبلی مورد نیاز، شرایط پرداخت، زمان بارگیری و تحویل محصول در قالب پيش فاكتور برای شما ارسال خواهد شد. پس از تایید پرداخت ؛ و بعد از تاييد قيمت كرايه از سوي مشتري، طبق زمانبندی اعلام شده، محصول خریداری شده برای مشتری ارسال می شود.